sunnuntai 16. joulukuuta 2012
SLADKO OT CHERESHI
SLATKO OT CHERESHI, KIRSIKKAHILLO
1 kg kirsikoita
1 kg sokeria
2 1/2 dl vettä
1 tl sitruunahappoa (= E330)
Huuhdo kirsikat, poista kivet. Mittaa kattilaan sokeri ja vesi, keitä soerivelliä niin kauan että liemi kirkastuu. Lisää kirsikat liemeen ja keitä hilloa miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia, kuori vaahto pinnalta. Lisää sitruunahappo, sekoita pohjia myöten ja kaada hillo suureen kuumennettuun (1065 ml kokoiseen) lasipurkkiin. Sulje kansi ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Säilytä jäähtynyt hillo jääkaapissa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Onpas herkullisen näköistä. Hieno blogi!
VastaaPoista:)
Poista