sunnuntai 30. joulukuuta 2012
GRAH S BEKON
GRAH S BEKON,
HERNE-PEKONIMUHENNOS
4oo g (1 tölkki) erittäin hienoja herneitä
1 sipuli
120 g (1 pakkaus) Amerikan pekoni fileetä (HK)
1-2 rkl voita
1 ruukkupersiljan lehdet
Valuta herneet lävikössä, kuori ja silppua sipuli. Pilko pekoni pieneksi, sulata voi kattilassa, paista siinä sipulia ja pekonia hetki, kaada sitten herneet sekaan. Anna muhennoksen porista miedolla lämmöllä kannen alla, 15-20 min., lisää tarvittaessa rasvaa. Nypi persiljan lehdet ja sekoita herneisiin juuri ennen tarjoamista. Tarjoa lihan lisukkeena.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Helppoa ja hyvää, kokeilin ja toimii !
VastaaPoistaKiitos hienosta blogista, odotan joka sunnuntai !!"!!!!!!!!"!!!!!!