sunnuntai 30. joulukuuta 2012

GRAH S BEKON




GRAH S BEKON,
HERNE-PEKONIMUHENNOS

4oo g (1 tölkki) erittäin hienoja herneitä
1 sipuli
120 g (1 pakkaus) Amerikan pekoni fileetä (HK)
1-2 rkl voita
1 ruukkupersiljan lehdet

Valuta herneet lävikössä, kuori ja silppua sipuli. Pilko pekoni pieneksi, sulata voi kattilassa, paista siinä sipulia ja pekonia hetki, kaada sitten herneet sekaan. Anna muhennoksen porista miedolla lämmöllä kannen alla, 15-20 min., lisää tarvittaessa rasvaa. Nypi persiljan lehdet ja sekoita herneisiin juuri ennen tarjoamista. Tarjoa lihan lisukkeena.


1 kommentti:

  1. Helppoa ja hyvää, kokeilin ja toimii !
    Kiitos hienosta blogista, odotan joka sunnuntai !!"!!!!!!!!"!!!!!!

    VastaaPoista