sunnuntai 18. marraskuuta 2012

PÜLNENI CHUSHKI


PÜLNENI CHUSHKI, TÄYTETYT PAPRIKAT

1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1/2 dl auringonkukkaöljyä
200 g jauhelihaa
mustapippuria myllystä
1/2 tl kuivattua kynteliä
1/2 tl paprikajauhetta
100 g fetajuustoa
1 dl keitettyä riisiä
1/2 dl persiljasilppua
4 suippopaprikaa

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulin kynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli ja valkosipuli pehmeiksi. Lisää jauheliha ja mausteet. Paista jauheliha täysin kypsäksi, murenna feta jauhelihan sekaan. Nosta pannu hellalta ja lisää riisi ja persilja. Leikkaa paprikoiden kannat irti, poista siemenet varovasti ja täytä paprikat jauhelihaseoksella. Lorauta uunivuoan pohjalle 1 dl vettä ja paista 200 asteisessa uunissa ensin folion alla puoli tuntia ja sitten vielä ilman foliota niin kauan että paprikat ovat pehmeitä ja kuoret tumman täplikkäitä.








2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa herkulliselta,pitänee kokeilla. Kyllikki

    VastaaPoista