sunnuntai 10. helmikuuta 2013

KIOPOLO


KIOPOLO, MUNAKOISOTAHNA

2 munakoisoa
2 kuoretonta suolaveteen säilöttyä paprikaa (esim. Freshona grilled red peppers/Lidl)
3 valkosipulin kynttä
1/2 dl paseerattua tomaattia
1 ruukkupersilja
2 rkl omenaviinietikkaa
1/4 - 1/2 dl auringonkukkaöljyä
1 rkl merisuolaa
ripaus sokeria

Halkaise munakoisot ja nosta 200 asteiseen uuniin kunnes sisälmys pehmenee. koverra munakoisot kuorosta irti, valuta ja pilko paprikat suupalankokoisiksi paloiksi. Kuori ja murskaa valkosipuli, nypi persiljan lehdet ja silppua hienoksi.

Lado kaikki aineet tehosekoittimen kulhoon ja anna koneen käydä kunnes saat haluamasi paksuisen tahnan. Maista ja mausta merisuolalla ja sokerilla. Tarjoa rapeakuorisen leivän kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti