sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

RULZA OT TIKVICHKI


RULZA OT TIKVICHKI,  KESÄKURPITSARULLAT

2 mahdollisen leveää kesäkurpitsaa
merisuolaa (esim. Maldon-hiutaleet)
loraus oliivi- tai rypsiöljyä
150 g vuohenmaidosta valmistettua fetajuustoa (Bulgariassa käytetään SIRENEjuustoa)
1 purkki öljyyn säilöttyjä aurinkokuivattuja tomaatteja
20 basilikan lehteä
mustapippuria myllystä
lisäksi tarvitset cocktailtikkuja

Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa ohuiksi siivuiksi, ripottele suolaa siivujen molemmille puolille ja anna kesäkurpitsan itkeä parikymmentä minuuttia. Taputtele siivut talouspaperilla kuiviksi, kuumenna öljyä pannulla ja paista kesäkurpitsasiivut molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi.

Murenna fetajuusto ja valuta aurinkokuivatut tomaatit. Pinoa jäähtyneiden kesäkurpitsasiivuille   fetajuustoa, aurinkokuivattu tomaatti, 1-2 basilikan lehteä ja mustapippuria, kääri rullaksi ja sulje nyytti cocktailtikulla. Jatka samaan tyyliin kunnes kaikki ainekset on rullina. Tarjoa huoneenlämpöisinä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti